html templatesCREDIT RAPID DE LA CREDITRON

Obțineți de la 300 lei la 15 000 lei 
Orice istoric de credit, până la 75 de ani, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Creditron

Creditron


Suma creditului: 300 lei - 15.000 lei 
Perioada de rambursare: 30 zile - 2 ani 
DAE: variabila, in functie de valoarea imprumutului

Creditron oferă un serviciu inovativ pe piața creditelor de consum din România. Este un broker de credite de consum, cu prezență doar online.

În spațiul offline există de peste 15 ani astfel de brokeri de credite, care intermediază cu succes între bănci și IFN-uri și clienții lor persoane fizice sau juridice.

Datele companiei

NUME COMPANIE: LeadProm Media

TELEFON: +40 312294542

E-MAIL: support@creditron.org

ADRESĂ: Matisa iela, 61 - 31, Riga, Letonia, LV-1009


Completarea formularului de cerere în 5 minute
O listă mare de opțiuni de creditare
Instrumente utile


CRITERII DE ELIGIBILITATE

  1. - Minim 18 ani impliniti                                                                                                                       
  2. - Sai ai cont si card bancar
  3. - Telefon mobil                                                                                     
  4. - Carte de identitate valabilă (sau pașaport)                                                                                                                                                                                                         

Informatii utile

!

Cum se aplică - Împrumut rapid de la Creditron

1
Când vrei să apelezi la serviciile Creditron pentru a solicita un împrumut de la partenerii lor printr-o singură solicitare, trebuie să știi că serviciul lor este oferit contra cost. Pentru 110 RON, poți accesa serviciul timp de 15 zile. Tot ce ai de făcut este să urmezi link-ul către site-ul lor apăsând butonul „Vezi oferta” de mai jos. O dată ajuns pe site-ul lor, e nevoie să te înregistrezi (să creezi un cont).
2
Pentru înregistrare, ți se vor solicita următoarele informații: numele complet, numărul de telefon, adresa ta de email, adresa la care locuiești, data nașterii. Vei primi un email cu link de confirmare a înregistrării contului.După ce dai click pe linkul din email, contul înregistrat este validat, iar pasul următor este înrolarea cardului bancar. Pentru asta, vei avea nevoie de cardul tău ca să introduci următoarele date: numele titularului cardului, exact așa cum este scris pe el, numărul cardului, data expirării și codul CVV.
3
Cardul tău bancar va fi debitat cu suma de 110 RON - prețul utilizării serviciului. Apoi, în contul tău va fi vizibil un program de finanțare personalizat, generat pe baza istoricului tău personal de creditare și a întârzierilor, dacă este cazul. Ofertele de creditare sunt obținute de la finanțatorii parteneri ai site-ului, serviciul oferit de ei agregă ofertele partenerilor, oferintu-ți-le în contul tău pe cele mai potrivite. Creditron nu este un IFN sau bancă (nu este finanțator), ci una dintre firmele fintech ce contribuie la digitalizarea sistemului bancar

Partenerii nostri

Important

Pagina de start Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care apar in comparatoare au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Contact

info@credit-online-rapid.ro

Credit-Online-Rapid.ro nu este o firmă creditoare, consultant financiar sau un alt tip de instituție financiară. Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor si nu acorda imprumuturi sau consultanta. Credit-Online-Rapid.ro compară produsele și serviciile financiare, pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani și timp. Credit-Online-Rapid.ro nu este responsabili pentru informațiile incorecte sau dobânzile, datele companiilor sau alte date inexacte - astfel că viitori clienți au de fiecare dată responsabilitatea de a verifica toate informațiile pe saiturile partenere afiliate și să se asigure că înțeleg toate condițiile, înainte de a alege unul dintre servicii.