portfolio web templatesCREDIT DE LA CREDIUS

Credit simplu si convenabil, 100% online
Credite rapide pentru orice nevoie
Fara hartii, fara timpi de asteptare, fara griji

Credius

Credius


Suma creditului: 800 lei - 50.200 lei 
Perioada de rambursare: -6 luni - 60 luni 
DAE: 45.69%. maxim 525.05%

Credius este o instituție financiară nebancară cu capital străin, parte a grupului NCH (New Century Holdings din Statele Unite ale Americii).

În Romania, Credius IFN SA activează din 2013 și au devenit cu timpul unul dintre principalii creditori din România. 

Prin intermediul lor poți accesa credite doar cu buletinul de până la 50.000 lei, cu dobânzi anuale ce pornesc de la 38 %, cu perioade de rambursare cuprinse între 6 și 60 luni.

Datele companiei

NUME COMPANIE: Credius IFN S.A.

TELEFON: +40 312 293 000

E-MAIL: salut@credius.ro

ADRESĂ: Bucuresti, sector 1, str Av. Popisteanu, nr 54A, Expo Business Park, etaj 1


La Credius ai nenumarate solutii de credit rapid, astfel incat sa-ti indeplinesti mai usor planurile sau sa treci cu bine peste orice problema. Indiferent de situatia in care te afli, iti venim in ajutor cu credite rapide, flexibile si adaptate nevoilor tale. Cat despre rate, poti afla imediat care va fi valoarea lor, utilizand calculatorul de rate pus la dispozitia ta. Tu alegi imprumutul potrivit pentru tine, noi ne asiguram sa primesti banii imediat, fara drumuri inutile si fara hartii.


CRITERII DE ELIGIBILITATE

  1.  - Să ai reședința în România,                                                                                                                                           
  2. - Sai ai minim 18 ani impliniti                                                                                                                                              
  3. - Mimin o luna vechime la locul de munca                                                                                                                                         

Informatii utile

1

Primul credit online doar cu un selfie
Ai bani pe card în 5 minute.

Ne dorim ca tu să obții banii de care ai nevoie cât mai repede și cât mai ușor: 24/24, 7/7. Poți împrumuta o sumă între 2.000 – 50.000 RON, pe un termen de 24 - 60 luni.

2

Care sunt conditiile pentru a obtine un imprumut nebancar?

Conditiile de acordare a unui credit nebancar sunt minime - tot ce ai nevoie este sa ai un venit constant si sa majorat. Daca indeplinesti aceste doua conditii, completeaza formularul nostru simplu de cerere online, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil cu o oferta adaptata nevoilor tale.

3

"Vreau Credit" - La Credius este usor sa obtii credite

Problemele tale financiare au nevoie de rezolvare rapida, iar solutia vine din partea Institutiei Financiare Nebancare Credius (Credius IFN), pregatita sa iti ofere banii de care ai nevoie. Pentru ca este si un IFN prezent in online, tot procesul poate fi realizat chiar din confortul casei tale. Poti accesa orice suma de bani iti doresti, fara a justifica modul in care vei cheltui banii. La noi, totul este simplificat in favoarea clientului. In plus, timpul de aprobare este foarte scurt, deci poate fi numit chiar un credit urgent, iar rata de aprobare este mare.

La Credius IFN, online si rapid sunt sinonime, iar cand vine vorba despre credit, rate lunare, sume de bani sau perioada de timp, toate informatiile sunt la indemana ta, direct pe site. Credius IFN, iti ofera termenul de creditare potrivit pe care sa-l alegi tinand cont de mai multe criterii personale. Daca ai accesat un credit, Credius IFN iti va acorda variante multiple de rambursare a banilor. Fie ca alegi sa utilizezi transferul bancar sau internet banking-ul, fie ca vrei sa inapoiezi ratele lunare fizic, Credius IFN nu solicita comisioane extra, indiferent de metoda pe care o alegi.

Credius este solutia potrivita atunci cand nu ai acces la produsele bancare traditionale. Intelegem ca situatia financiara a fiecaruia este diferita, motiv pentru care oferim o gama larga de produse de creditare pentru a se potrivi nevoilor tale.

Daca esti in cautarea unei modalitati rapide si usoare de a obtine un credit nebancar, nu cautati mai departe de Credius. Procesul nostru de solicitare online este rapid si simplu, iar tu poti obtine aprobarea pentru un imprumut in doar 5 minute**. Asadar, ce mai astepti? Aplica acum!

* Daca nu sunt necesare documente/verificari suplimentare.

** In timpul programului de lucru (08:00 – 18:00), daca nu sunt necesare documente/verificari suplimentare.

Partenerii nostri

Important

Pagina de start Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care apar in comparatoare au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Contact

info@credit-online-rapid.ro

Credit-Online-Rapid.ro nu este o firmă creditoare, consultant financiar sau un alt tip de instituție financiară. Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor si nu acorda imprumuturi sau consultanta. Credit-Online-Rapid.ro compară produsele și serviciile financiare, pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani și timp. Credit-Online-Rapid.ro nu este responsabili pentru informațiile incorecte sau dobânzile, datele companiilor sau alte date inexacte - astfel că viitori clienți au de fiecare dată responsabilitatea de a verifica toate informațiile pe saiturile partenere afiliate și să se asigure că înțeleg toate condițiile, înainte de a alege unul dintre servicii.