amp templates


CREDITUL RAPID DE LA
EASY CREDIT

Aplica ONLINE pentru un credit rapid cu garantie imobiliara
Solutii flexibile si pentru persoanele cu inscrise in Biroul de Credit.

Easy Credit

EasyCredit


Suma creditului: 5.000 - 1.000.000 lei
Perioada de rambursare: - 30 zile
DAE: procent fix negociat in funtie de valoarea imprumutului  

Viva Credit este o instituție financiară nebancară 100 % românească, deținută de către VIVA Credit IFN SA și lansată în anul 2010.

Compania este unul dintre cei mai experimentați jucători în materie de credite până la salariu și credite rapide online fără acte de la noi din țară.

Datele companiei

NUME COMPANIE : EASY CREDIT 4 ALL IFN S.A

TELEFON : +4031 438 20 50, +40751 565 565

E-MAIL : contact@easycredit.ro

ADRESĂ :  Municipiul Constanta, B-dul Alexandru Lapusneanu nr.82, bloc LE31, parter, Judetul Constanta


Easy Credit pune la dispozitia clientilor sai servicii de creditare avantajoase, rapide si flexibile, usor de obtinut atat de catre persoanele fizice, cat si de catre persoanele juridice


CRITERII DE ELIGIBILITATE


  1. Varsta minima 18 ani
  2. Solicitantul/codebitorul fac dovada obtinerii unor venituri eligibile de unde rezulta capacitatea de rambursare a creditului si obligatiilor de plata aferente;
  3. Prezintă un imobil pentru garantarea creditului (proprietate solicitantului sau a unei alte persoane ce va avea calitatea de garant);

Informatii utile

Info

Nu se percep comisioane –de analiza a dosarului, administrare, confirmare a soldului, modificare a contractului, rambursare partiala sau integrala anticipata.
Suma imprumutata poate fi restituita integral sau partial oricand pe parcursul perioadei de creditare.
Vizionare gratuită a garantiei – consultantii Easy Credit ofera posibilitatea vizionarii si evaluarii garantiei propusa de client, fara a se percepe costuri in acest sens.
Clientul va suporta cheltuielile notariale pentru autentificarea contractului de ipoteca si inscrierea ipotecii in cartea funciara, in favoarea Easy Credit.
Posibilitatea achitarii datoriilor dvs. din credit – la cererea clientului, diverse costuri/sume pe care le datorati (ex. taxe notariale, datorii la administrația financiara, datorii catre asociatia de proprietari, etc.) se pot achita din credit.  

Partenerii nostri

Important

Pagina de start Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care apar in comparatoare au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Contact

info@credit-online-rapid.ro

Credit-Online-Rapid.ro nu este o firmă creditoare, consultant financiar sau un alt tip de instituție financiară. Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor si nu acorda imprumuturi sau consultanta. Credit-Online-Rapid.ro compară produsele și serviciile financiare, pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani și timp. Credit-Online-Rapid.ro nu este responsabili pentru informațiile incorecte sau dobânzile, datele companiilor sau alte date inexacte - astfel că viitori clienți au de fiecare dată responsabilitatea de a verifica toate informațiile pe saiturile partenere afiliate și să se asigure că înțeleg toate condițiile, înainte de a alege unul dintre servicii.