free html site templatesCREDIT DE LA
FERRATUM

Linia de Credit cu PRIMA LUNA FARA DOBANDA.
Solicita pana la 10.000 RON
Soliciti simplu 100% online

Ferratum

Ferratum


Suma creditului: 250 lei - 19.000 lei 
Perioada de rambursare: - 1 luna - 12 luni 
DAE: variabila, in functie de valoarea creditului  

 Ferratum Bank p.l.c. este o societate pe acțiuni, înregistrată în conformitate cu legile Maltei cu numărul C56251, cu domiciliul social la ST Business Center 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta.

Ferratum Bank p.l.c. este autorizata ca institutie de credit de catre Autoritatea de servicii financiare din Malta. Ferratum Bank este reglementata si de Banca Centrala Europeana.

Datele companiei

NUME COMPANIE: Ferratum Bank p.l.c

TELEFON: nu este furnizat

E-MAIL: nu este furnizat

ADRESĂ: ST Business Center 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta


Fara comision de administrare
ZERO costuri retragere
Primele 30 zile FARA DOBANDA
Platesti doar pentru suma utilizata
14 zile drept de retragere a creditului
Maxim DAE de 299.46%


CRITERII DE ELIGIBILITATE


  1. Trebuie sa ai minim 21 de ani si sa nu ai datorii in biroul de credit
  2. Sa ai venituri lunare pe care le poti dovedi prin documente                                                                                                                                                  
  3. Trebuie sa ai un numar de telefon personal si o adresa de email valida              
  4. Sa ai la indemana o poza cu buletinul si dovada veniturilor (extras cont, adev salariu, talon de pensie, etc) direct pe site la finalul completarii solicitarii de credit
  5. Nu este necesar sa ai cont sau card bancar pentru a solicita un credit rapid la Ferratum - banii se pot ridica si cash de la anumite ghisee bancare                                                                           

Informatii utile

1

Care este suma maxima pe care o pot obtine?

Suma corecta depinde de nevoile din prezent. Pentru ce doresti sa accesati o linie de credit? Este o nevoie de moment sau ai nevoie de niste bani suplimentari la indemana pentru timp indelungat pe care sa ii poti accesa ori de cate ori ai nevoie? Pentru a decide ce suma doresti sa accesezi, te rugam sa folosesti calculatorul nostru de credit pentru a analiza minimumul de plata lunar si ce te avantajeaza.

Suma minima de plata lunara: depinde de suma de credit pe care o retragi - daca nu ai retras bani din linia de credit, nu vei avea nimic de plata ca si minim de plata lunar. Platesti doar pentru ce utilizezi.

Incearca linia de credit Ferratum pentru a beneficia de cel mai rapid, avantajos si eficient mod de a avea banii necesari pentru nevoile tale de zi cu zi.

Partenerii nostri

Important

Pagina de start Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care apar in comparatoare au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Contact

info@credit-online-rapid.ro

Credit-Online-Rapid.ro nu este o firmă creditoare, consultant financiar sau un alt tip de instituție financiară. Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor si nu acorda imprumuturi sau consultanta. Credit-Online-Rapid.ro compară produsele și serviciile financiare, pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani și timp. Credit-Online-Rapid.ro nu este responsabili pentru informațiile incorecte sau dobânzile, datele companiilor sau alte date inexacte - astfel că viitori clienți au de fiecare dată responsabilitatea de a verifica toate informațiile pe saiturile partenere afiliate și să se asigure că înțeleg toate condițiile, înainte de a alege unul dintre servicii.