free html web templatesCREDITUL DE LA
HORA CREDIT

Pentru a obține împrumutul Hora, completează formularul de înregistrare și încarcă o copie a cărții tale de identitate.
Încarcă online în contul tău personal o copie scanată (fotografie) a cărții de identitate și o copie a extrasului de cont bancar pe ultima lună (sau dovada venitului pe luna anterioară).

Hora Credit

Hora Credit


Suma creditului: 100 - 10.000 lei
Perioada de rambursare: - variabila in functie de suma imprumutata
DAE: incepand cu 0% 

Hora Credit aparține de Hora Credit IFN S.A., ce are sediul în București și care a fost înregistrată în Registrul General al BNR în Septembrie 2016.


Societatea este una 100 % românească și, cu toate că nu este de mult timp pe piață, vine cu oferte destul de bune pentru clienții lor.

Datele companiei

NUME COMPANIE: Hora Credit IFN S.A.

TELEFON: +40 318 18 18 18

E-MAIL: info@horacredit.ro

ADRESĂ: Splaiul Unirii, nr. 16, Clădirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucureşti


Solicitarea unui împrumut Hora Credit este rapidă şi uşoară. Pentru a primi banii în contul tău bancar, încarcă online aici o fotografie a cărţii de identitate.


CRITERII DE ELIGIBILITATE


  1. Orice persoană rezidentă în România cu vârsta cuprinsă între 19 şi 75 ani, poate aplica pentru un împrumut la Hora Credit IFN S.A.
  2. Numar de telefon personal                                                                                                                                                    
  3. Cont bancar                                                                                           

Informatii utile

1

De ce documente am nevoie pentru a solicita un credit online?

Pentru oricare din împrumuturile Ocean Credit, nu ai nevoie decât de datele din buletin (cartea de identitate) și atât! Uită de birocrație, pentru că toate creditele noastre se acordă exclusiv cu buletinul. Completezi formularul din site la orice oră din zi sau noapte, creditul este aprobat imediat, iar banii ajung la tine pe card.

2

Care este suma maxima pe care o pot lua?

De la 100 Lei la 10 000 Lei cu plata în 26 rate egale până la 364 zile. Intervalul dintre plățile liniei de credit este de 14 zile.

3

Cum pot obtine imprumutul cu dobanda 0% ?

Singura condiție pentru a obține un împrumut cu *0% dobândă este să fii client nou HORA. Perioada de împrumut pentru dobândă *0% este de la 1 la 7 de zile, suma împrumutată - de la 100 la 10 000 de Lei.
*0% dobândă se referă la o dobândă de 0,0001%.

4

Cum pot obtine imprumutul cu dobanda 0,08% ?

Singura condiție pentru a obține un împrumut cu 0,08% dobândă este să fii client nou HORA. Perioada de împrumut pentru o dobândă de 0,08% este de 70 de zile, suma - de la 100 la 10 000 de Lei.

Partenerii nostri

Important

Pagina de start Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care apar in comparatoare au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Contact

info@credit-online-rapid.ro

Credit-Online-Rapid.ro nu este o firmă creditoare, consultant financiar sau un alt tip de instituție financiară. Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor si nu acorda imprumuturi sau consultanta. Credit-Online-Rapid.ro compară produsele și serviciile financiare, pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani și timp. Credit-Online-Rapid.ro nu este responsabili pentru informațiile incorecte sau dobânzile, datele companiilor sau alte date inexacte - astfel că viitori clienți au de fiecare dată responsabilitatea de a verifica toate informațiile pe saiturile partenere afiliate și să se asigure că înțeleg toate condițiile, înainte de a alege unul dintre servicii.