html templatesCREDITUL RAPID DE LA
OCEAN CREDIT

ONLINE PENTRU TINE LA ORICE ORĂ
Primești banii în doar 8 minute direct pe cardul tău bancar, fără să fie nevoie să mergi la bancă.

Ocean Credit

Ocean Credit


Suma creditului: 500-1.500-4.500-9.000 lei
Perioada de rambursare: - 15 zile - 12 luni  
DAE: variabila, in functie de imprumut  

Ocean Credit este o instituție financiară nebancară cu capital 100 % românesc, deținută de către Ocean Credit IFN S.A. și înființată în anul 2015.

În prezent, grație politicilor de creditare responsabilă, au ajuns să fie IFN-ul cu cel mai mic nivel al dobânzii, aceasta fiind de multe ori chiar și de 3 ori mai mică față de companiile concurente.

Datele companiei

NUME COMPANIE: Ocean Credit IFN SA

E-MAIL: info@oceancredit.ro

ADRESĂ: Bucureşti, Sector 1, Calea Floreasca Nr. 112, Et. 2


Completarea unei cereri pentru oricare din creditele online Ocean Credit durează în medie 5-6 minute, cât timp introduci datele corecte, conform indicațiilor primite la fiecare pas. Dacă sistemul nu poate valida datele din cauza unei inadvertențe, ești pus în legătură cu unul dintre operatorii noștri, lucru care poate prelungi în mod automat timpul de acordare al creditului, mai ales dacă efectuezi cererea în afara orelor de program.
Ne mândrim cu faptul că avem cel mai rapid proces de acordare a creditelor online și că lucrăm în permanență la produsele noastre de creditare pentru a le transforma în cele mai apreciate împrumuturi online din România!


CRITERII DE ELIGIBILITATE


  1. Vârsta minimă - 18 ani: dacă ești cetățean român major și lucrezi sau ai pensie, ești eligibil pentru un credit rapid acordat pe site-ul OceanCredit.ro.
  2. Venituri încasate pe card: dacă ești plătit în numerar, solicită angajatorului virarea salariului pe un card. Doar atunci vei fi eligibil pentru un credit online.
  3. Adresă email și număr telefon valide: sunt necesare efectuării unor verificări, la fel ca și un cont de Facebook real, cu numele tău.

Informatii utile

1

De ce documente am nevoie pentru a solicita un credit online?

Pentru oricare din împrumuturile Ocean Credit, nu ai nevoie decât de datele din buletin (cartea de identitate) și atât! Uită de birocrație, pentru că toate creditele noastre se acordă exclusiv cu buletinul. Completezi formularul din site la orice oră din zi sau noapte, creditul este aprobat imediat, iar banii ajung la tine pe card.

2

Există vreo taxă pentru creditele online sau pentru a aplica pentru un credit?

Nu există absolut nicio taxă pentru a solicita o linie de credit sau un credit de nevoi personale la Ocean Credit și nici un comision de analiză de dosar sau alt comision inițial care să se rețină ulterior din valoarea sumei împrumutate.

3

Cât de repede primesc banii după aprobarea împrumutului online?

După verificarea informațiilor și aprobarea creditului, primești banii instantaneu pe card. Nu există niciun alt IFN sau vreo altă instituție bancară care să ofere credite la fel de rapid, de ușor și de confortabil pentru tine.

4

Cum plătesc înapoi creditul online?

Sumele împrumutate le poți rambursa eșalonat sau anticipat în decurs de 30 de zile, 3 luni sau 12 luni de zile, în funcție de creditul ales și termenul de rambursare prevăzut în contractul de credit. .

Partenerii nostri

Important

Pagina de start Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care apar in comparatoare au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Contact

info@credit-online-rapid.ro

Credit-Online-Rapid.ro nu este o firmă creditoare, consultant financiar sau un alt tip de instituție financiară. Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor si nu acorda imprumuturi sau consultanta. Credit-Online-Rapid.ro compară produsele și serviciile financiare, pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani și timp. Credit-Online-Rapid.ro nu este responsabili pentru informațiile incorecte sau dobânzile, datele companiilor sau alte date inexacte - astfel că viitori clienți au de fiecare dată responsabilitatea de a verifica toate informațiile pe saiturile partenere afiliate și să se asigure că înțeleg toate condițiile, înainte de a alege unul dintre servicii.