website builderIMPRIMUT RAPID DE LA VIA CONTO

Procesul de aplicare se realizează în totalitate online prin completarea unei solicitări și este un proces rapid și accesibil pentru orice persoană.

Via Conto

Via Conto


Suma creditului: 200 - 4.000 
Perioada de rambursare: - in functie  de suma imprumutata  
DAE: variabila, in functie de suma imprumutata  

ViaConto este o firmă care își desfășoară activitate pe teritoriul României ca IFN ViaConto Minicredit S.A., ce a luat naștere în iunie 2016.

Însă ei aparțin de Via Group, un consorțiu a cărei misiune a fost încă de la început să ofere clienților alternative financiare simple și accesibile, clădind în același timp și o relație de încredere cu aceștia.

Datele companiei

NUME COMPANIE: IFN VIACONTO MINICREDIT S.A

TELEFON: +40312295849

E-MAIL: info@viaconto.ro

ADRESĂ: Calea Moșilor 21, etaj 2, București


Împrumutul este aprobat rapid. Odată ce ai completat pașii indicați online și ai fost de acord cu Termenii și condițiile, Termenii generali si speciali și Politica de confidențialitate, cererea ta va fi evalută în vederea transmiterii unui răspuns rapid.


CRITERII DE ELIGIBILITATE

  1.  - Să ai reședința în România,                                                                                                                                           
  2. - Să ai între 20 și 70 de ani,                                                                                                                                                
  3. - Să poți demonstra că ai un venit lunar,                                                                                                                  
  4. - Să nu ai datorii active,                                                                                                                                                        
  5. - Să ai un cont bancar valabil,                                                                                                                                          
  6. - Să deții un card activ, atașat contului bancar,                                                                                                   
  7. - Să utilizezi serviciul internet banking                            

Informatii utile

1

Plata împrumutului

Plata sumei datorate trebuie efectuată în termen de 30 de zile de la data acordării împrumutului, prin plata sumei integrale sau a sumei minime de plată de pe factură, către unul dintre conturile Viaconto care îți este cel mai accesibil sau utilizând una dintre metodele de rambursare disponibile. Suma datorată va fi afișată în profilul tău de client.

Cea mai rapidă metodă de plată o reprezintă plata cu cardul, opțiune disponibilă în cadrul profilului de client VIACONTO.

Dacă plătiți la casieriile băncilor, acestea pot percepe comisioane pentru astfel de operațiuni!

Pentru ușurința ți-am pregătit o nouă metodă de rambursare- poți plăti de acum la cea mai apropiată Stație de Plată SELFPAY.

Înregistrarea cardului de debit presupune că plata se va putea efectua automat la data scadentă a împrumutului, prin retragerea sumei de pe card!

2

Cum pot amâna împrumutul

Ai opțiunea de a amâna împrumutul! Pentru a face acest lucru, va fi necesar să achiți o sumă minimă de plată care reprezintă 5% din valoarea sumei utilizate + dobânda acumulată. Plata se va efectua prin retragerea sumei de pe card sau utilizând una dintre metodele disponibile în vederea rambursării. Poți verifica suma care trebuie plătită, în profilul tău de client.

3

Rambursarea anticipată

Noi îți recomandăm să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea. În felul acesta, nu se mai acumulează dobânda și costul total este mai mic.

Când rambursezi anticipat, plătești doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment

4

Ce se întâmplă dacă nu plătesc?

În cazul întârzierilor de plată, contractul tău va fi supus unei penalități echivalente cu 1,2% pentru fiecare zi de întârziere a plăților.

Partenerii nostri

Important

Pagina de start Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care apar in comparatoare au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Contact

info@credit-online-rapid.ro

Credit-Online-Rapid.ro nu este o firmă creditoare, consultant financiar sau un alt tip de instituție financiară. Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor si nu acorda imprumuturi sau consultanta. Credit-Online-Rapid.ro compară produsele și serviciile financiare, pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani și timp. Credit-Online-Rapid.ro nu este responsabili pentru informațiile incorecte sau dobânzile, datele companiilor sau alte date inexacte - astfel că viitori clienți au de fiecare dată responsabilitatea de a verifica toate informațiile pe saiturile partenere afiliate și să se asigure că înțeleg toate condițiile, înainte de a alege unul dintre servicii.