bootstrap templates


CREDITUL RAPID DE LA
VIVA CREDIT

Ce este creditul rapid de la Viva Credit?
Este o linie de credit 100% online utilizată pentru rezolvarea unor cheltuieli urgente.
Această linie de credit cu limita maximă 3000 lei te ajută oricând ai o nevoie urgentă de bani. Din suma pe care ți-o punem la dispoziție, utilizezi doar cât ai nevoie. La data scadentă rambursezi suma pe care ai utilizat-o + dobânda acumulată.

Viva Credit

Viva Credit


Suma creditului: 100 - 3.000 lei
Perioada de rambursare: - 30 zile
DAE: de la 0,00%  

Viva Credit este o instituție financiară nebancară 100 % românească, deținută de către VIVA Credit IFN SA și lansată în anul 2010.

Compania este unul dintre cei mai experimentați jucători în materie de credite până la salariu și credite rapide online fără acte de la noi din țară.

Datele companiei

NUME COMPANIE : Viva Credit IFN S.A. 

TELEFON : 021 303 0080 

E-MAIL : info@vivacredit.ro 

ADRESĂ : Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti


Completezi cererea în cateva minute, primești creditul în maximum 2 ore, chiar dacă ai întârzieri în BC. Începând cu al doilea credit, poți solicita un nou credit chiar și telefonic sau prin email, nu doar din contul personal creat pe site-ul Viva Credit. Rambursezi creditul prin patru modalități la alegere: debit direct din contul curent, prin card bancar, prin transfer bancar (ordin de plată) către contul Viva Credit și depunere în numerar la BCR, Unicredit sau CEC Bank. 


CRITERII DE ELIGIBILITATE


  1. Venit stabil de minimum 700 RON: acesta poate fi de forma salariului, pensiei sau a veniturilor înregistrate ca PFA.
  2. Cont bancar sau card: pentru că procesul de creditare are loc online, și transferul banilor către debitor are loc tot online.
  3. Vârstă minimă 20 de ani: chiar dacă lucrezi, dacă nu ai 20 de ani împliniți, nu ți se va putea aproba solicitarea de credit la Viva Credit.

Informatii utile

1

CARE SUNT AVANTAJALE CREDITULUI ONLINE?

Este 100% online
Este rapid
Are dobândă fixă
Retragi bani ori de câte ori ai nevoie
Plătești dobândă numai pentru suma retrasă
Comisioane 0% pentru rambursarea anticipată
Ai posibilitatea de-a rambursa doar 10% din suma retrasă + dobânda acumulată.

2

CUM SOLICIT CREDITUL ONLINE?

Completezi formularul online. Durează câteva minute.
Îți aprobăm împrumutul în 15 minute.
Îți transferăm banii pe card în 2 ore.
La scadență rambursezi suma retrasă + dobânda acumulată.
Dacă ești clientul nostru îl poți solicita prin 3 metode:
- online 
- telefonic
- E-mail

3

CAND E NEVOIE SA APELEZ LA UN CREDIT ONLINE?

Atunci când nu vrei sa împrumuți de la rude sau prieteni sau nu vrei să știe cei apropiați ce cheltuieli sau probleme financiare ai.
La Viva Credit® alegi suma pe care o dorești, cuprinsă între 100 și 3000 lei. E un împrumut discret, rapid și 100% online. Singurul cost al Creditului Viva® de la Viva Credit® este dobânda zilnică de 1,20% din suma împrumutată. Comisionul de analiză a dosarului este 0%! Comisionul de rambursare anticipată 0%! Dacă vrei să rambursezi creditul mai devreme de data scadentă stabilită, ți se recalculează dobânda.

Partenerii nostri

Important

Pagina de start Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care apar in comparatoare au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Contact

info@credit-online-rapid.ro

Credit-Online-Rapid.ro nu este o firmă creditoare, consultant financiar sau un alt tip de instituție financiară. Credit-Online-Rapid.ro nu este creditor si nu acorda imprumuturi sau consultanta. Credit-Online-Rapid.ro compară produsele și serviciile financiare, pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani și timp. Credit-Online-Rapid.ro nu este responsabili pentru informațiile incorecte sau dobânzile, datele companiilor sau alte date inexacte - astfel că viitori clienți au de fiecare dată responsabilitatea de a verifica toate informațiile pe saiturile partenere afiliate și să se asigure că înțeleg toate condițiile, înainte de a alege unul dintre servicii.